0
0

No products in the cart.

Gallery Image
Gallery Image
  • Gallery Image
  • Gallery Image

S-Men – Για φυσιολογική σπερματογένεση και καλή σεξουαλική λειτουργία

39.00

Το S-Men είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής που υποστηρίζει τη φυσιολογική σπερματογένεση και τη σεξουαλική λειτουργία στους άνδρες. Το S-Men ξεχωρίζει γιατί έχει ειδική σύνθεση, η οποία συμβάλλει στη φυσιολογική συγκέντρωση της τεστοστερόνης στο αίμα και έχουν ευεργετική επίδραση στη γονιμότητα και την αναπαραγωγή.

Share:

Το S-Men είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής, έξυπνα σχεδιασμένο για να υποστηρίζει τη φυσιολογική σπερματογένεση και τη σεξουαλική λειτουργία στους άνδρες.

Ο μοναδικός συνδυασμός των συστατικών του S-Men το κάνει να ξεχωρίζει και συμβάλλει σε μια φυσιολογική συγκέντρωση τεστοστερόνης στο αίμα ενώ παράλληλα επηρεάζει θετικά τη γονιμότητα και την αναπαραγωγή.

Το S-men περιέχει ειδικά επιλεγμένα συστατικά, χάρη στα οποία συμβάλλει στην:

  • Ωρίμανση και κινητικότητα του σπέρματος
  • Αύξηση του αριθμού των σπερματοζωαρίων
  • Αύξηση του όγκου και της γονιμότητας του σπέρματος
  • Βελτίωση της λειτουργίας του προστάτη
  • Παροχή βέλτιστων επιπέδων τεστοστερόνης στο αίμα. Η L-καρνιτίνη και η L-αργινίνη είναι αμινοξέα που παίζουν σημαντικό ρόλο στη διαίρεση, την ωρίμανση και την κινητικότητα του σπέρματος.
  1. Η L-αργινίνη αυξάνει τον αριθμό των σπερματοζωαρίων και βελτιώνει την ποιότητα του σπέρματος. Οδηγεί στην αύξηση της λίμπιντο και στη βελτίωση της ποιότητας της σεξουαλικής ζωής.
  2. Η L-καρνιτίνη βοηθά στην παραγωγή οξειδίου του αζώτου στο σπέρμα, το οποίο είναι σημαντικό για τη βιωσιμότητα και την κινητικότητά του.
  3. Η ινοσιτόλη είναι απαραίτητη για την υγεία του προστάτη και για την ωρίμανση του σπέρματος.
  4. Ο ψευδάργυρος συμβάλλει στη διατήρηση μιας φυσιολογικής συγκέντρωσης τεστοστερόνης στο αίμα και στην κανονική γονιμότητα και αναπαραγωγή.
  5. Το σελήνιο αυξάνει τον αριθμό των σπερματοζωαρίων και βελτιώνει τη γονιμότητα στους άνδρες Συμβάλλει στη φυσιολογική σπερματογένεση και έχει ευεργετική επίδραση στην ανδρική ισχύ.
  6. Η βιταμίνη Ε είναι ένα βασικό αντιοξειδωτικό για αναπαραγωγικές λειτουργίες.

Συνιστούμε τη λήψη 1-2 δισκίων την ημέρα.

30 φακελάκια

ΠΡΟΣΟΧΗ: Δεν συνιστάται για χρήση σε γυναίκες σε αναπαραγωγική ηλικία και σε άτομα και των δύο φύλων σε προ-ενηλίκων ηλικία. Διαβάστε προσεκτικά τις προειδοποιήσεις και τις οδηγίες στην ετικέτα. Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια. Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά κάτω των τριών ετών. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν προορίζονται ως υποκατάστατο μιας ποικίλης και ισορροπημένης διατροφής. Υπενθυμίζουμε τη σημασία της υιοθέτησης υγιεινού τρόπου ζωής και ποικίλης και ισορροπημένης διατροφής.

(σε 2 φακελάκια): Ινοσιτόλη 2000 mg, L-καρνιτίνη 2000 mg, L-αργινίνη HCL 200 mg, βιταμίνη Ε (DL-α-τοκοφερόλιο οξικό) 40 mg α-ΤΕ, ψευδάργυρος (κιτρικό)

Βάρος 0.295 kg